Ons team

Alies

Na een tijdje voor CrossRoads gewerkt te hebben, is Alies sinds dit jaar verantwoordelijk voor de afdeling Reisleiding van ADIOS. Samen met haar collega Rianne bezorgt ze mensen met een verstandelijke beperking zo een onvergetelijke vakantie. Met haar opleiding Maatschappelijk Werk, passie voor mensen en reiservaring is deze baan Alies op het lijf geschreven. Tweeënhalf jaar heeft zij in Zuid-Afrika gewoond en zo af en toe glipt er nog wel eens wat Engels door haar taalgebruik. Verder is Alies een natuurliefhebber, brengt ze veel tijd door met familie en vrienden en maakt een rondje joggen haar dag compleet.

 

Aris

Wie niet beter weet zal in de eerste plaats vermoeden dat onder de reusachtige snor een strenge, serieuze man schuilgaat. Maar wie Aris beter kent, weet dat zijn humor een van de grootste aanstekers is van Jaspers bulderende lach. Als materiaalbeheerder van de opslag in Veenendaal en Ederveen is hij zelden op kantoor te zien. Maar zorgt hij op de achtergrond dat alle materialen die met de reizen meegaan zich in opperbeste staat bevinden.

 

Caroline

Kleur daar houdt Caroline van! Haar enthousiasme uit zich in de vrolijke kleurrijke kleren (roze!) die ze draagt en de frisse wind die ze doet waaien in het kantoor van Outline Travel. Haar nuchtere manier van reageren doet vermoeden dat ze uit de polder komt. En ja hoor, dat klopt! Drie dagen per week pendelt ze heen weer naar kantoor in Groenekan om te zorgen dat de administratie bij Amarant Reizen goed en gestructureerd verloopt.
Caroline is een bezige bij, want naast haar werk bij Amarant werkt ze één dag in de week voor een Zweedse camping. En Caroline’s leergierige aard heeft haar er toe aangezet om de opleiding docent Engels te volgen. Je vraagt je af of ze nog wel vrije tijd heeft….bank hangen doet ze dan niet, want Carolien doet graag aan volleyballen en is actief binnen de kerk. Ze heeft een hart voor tieners en vindt het leuk om zich in te zetten voor Serve the City.

 

Elise

Elise is onze zoveelste aanwinst uit de Alblasserwaard. Na een aantal jaren in de verzekeringbranche gewerkt te hebben, stapte ze over naar Amarant Reizen. Deze prettig gestoorde Sliedrechtse kan in een deuk liggen om de kleinste dingen. Wanneer het lunchtijd is laat Elise dat weten, want om 13.00 uur roept ze door het kantoor: HAPPUH! Dit verlossende woord maakt dat de collega’s snel hun boterhammen pakken om te gaan pauzeren. Wanneer het te stil is op kantoor, wil Elise wel eens een schaap nadoen…je snapt wel dat wij nergens meer raar van op kijken!
In haar vrije tijd geniet Elise van een uitstapje naar het theater, een goede film of een gezellig concert. Zelf speelt ze graag gitaar en komt ze tot rust door lekker thuis op de bank te breien. Ook vermoeden wij dat haar man Harro erg blij is met haar liefde voor schaatsen kijken op TV.

 

Henry

Hoewel deze jongen helemaal niet zo opruimerig is, is er wonderbaarlijk genoeg zelfs een stofzuiger naar hem vernoemd. Toch is Henry altijd heel bescheiden gebleven. Bij Outline Travel is hij begonnen als outdoor instructeur en doet daarnaast nu ook de marketing voor het bedrijf. Dankzij Henry weet straks elke Nederlander wat Outline Travel is!

 

 

Ilona

Ilona organiseert met veel plezier de vakanties van Amarant Reizen en zorgt ervoor dat dit allemaal tiptop geregeld is. Daarnaast houdt Ilona zich bezig met het regelen vliegtickets, zodat elke Outline reis per vliegtuig op de plaats van bestemming aankomt. Haar eigen vakanties regelt ze wat minder uitgebreid, ze trekt dan het liefst op de bonnefooi door een land, om zoveel mogelijk indrukken op te doen. Naast haar werk kun je haar regelmatig in de natuur vinden op een paardenrug en trekt ze er graag met vrienden op uit.

 

Jaco

Vond ons na zijn afstudeerstage té gezellig om weg te gaan en is sinds september 2011 in vaste dienst. Heeft een vlotte babbel en daarom is de marketing van de organisatie hem op het lijf geschreven. Sinds september 2012 houdt hij zich ook bezig met de werving, selectie en begeleiding van CrossRoads reisleiders. Vele reisleiders zijn al vol spanning naar Groenekan gekomen om daar hun kennismakingsgesprek te volbrengen. Wanneer hij niet bezig is met de afdeling reisleiding, zit zijn agenda vol met marketingactiviteiten. Voor CrossRoads, maar zeker ook voor de andere labels van Outline staat hij overal zijn woordje en is geen uitdaging hem te groot.
Dagelijks sluit hij gezellig aan in de file op de A27 vanuit Hardinxveld-Giessendam. In dit prachtig polderdorp is hij actief in kerk en gemeente en zet hij zich met hart en ziel in voor jongeren.

 

Jasper

Hij mag dan wel de directeur van het bedrijf zijn, voor groot publiek zul je hem zelden zien optreden. Op zijn eigen kantoor is hij echter alom aanwezig, en niet in de laatste plaats door zijn bulderende lach die het gebouw soms op haar grondvesten doet schudden. Ondernemend, innovatief en visionair zijn enkele eigenschappen van hem die het bedrijf gemaakt hebben tot wat het nu is. Als je hem niet op kantoor aantreft, is hij meestal te vinden in zijn Franse dorpje Cantignergues, op zoek naar zijn hart, dat hij daar ergens jaren geleden verloren heeft.

 

Rianne

Rianne is onze all-round deskundige op het gebied van deelnemers en reisleiders van ADIOS Reizen. Met veel enthousiasme en vrolijkheid zorgt ze dat elke deelnemer en reisbegeleider van ADIOS Reizen bij de juiste reis terecht komt. Als Rianne niet werkt is ze te vinden achter een boek of camera. Ze is een echte boekenwurm en verslindt literaire werken in een oogwenk. Met haar camera vangt ze beelden, sferen en natuurschoon en maakt er schitterende plaatjes van. Het verschil tussen links en rechts is voor haar om het even en zonder koffie komt er weinig uit, maar dat maakt het plezier dat ze in haar werk heeft er niet minder om.

 

Marije

Backpacken, liften, avontuur, mooie plekken ontdekken… Hier mag je Marije midden in de nacht voor wakker maken. Na haar bachelor Engels en master Communicatie is ze bij CrossRoads verzeild geraakt, waar ze haar liefde voor reizen omzet in toffe vakantieprogramma’s voor jongeren.
Zeg je Marije, dan zeg je koffie. En Leiden, de stad waar ze sinds het begin van haar studententijd woont en best een beetje verknocht aan is. Is ze niet voor CrossRoads aan het werk, dan tref je haar met een boek of gitaar in haar kamer, met een wijntje aan de gracht, met huisgenoten op het balkon, of is ze druk bezig met het organiseren van verschillende (vrijwilligers-)projecten.

 

Siegurd

Hoe deze Italiaanse Hollander aan zo’n Scandinavische naam is gekomen is nog altijd een groot raadsel, maar een aanwinst voor het bedrijf is hij zeker. Siegurd is goed in ontelbaar veel dingen, wat hij zelf ook niet zal ontkennen.
’s Zomers laat hij huis en vrouw achter om als outdoor-instructeur (gehuld in VAUDE-uitrusting) extreme survivaltochten te maken (De Schotse Cairngorm mountains zijn zijn favoriet). ’s Winters ontwerpt hij prachtige websites en gidsen. En ook Italiaans koken kan hij ontzettend goed. Het enige waar hij minder getalenteerd in is, is stilzitten. Maar dat is bij onze dynamische organisatie natuurlijk geen enkel probleem.