Reistype

Actief

Actief

Barst jij van de energie? Sportfanaten, waterratten en andere actievelingen vinden onze actieve reizen helemaal te gek! Bedwing de golven op je surfboard, baan je een weg door de Drentse bossen of ga op avontuur in Brabant.

Bekijk aanbod
Relax & Fun

Relax & Fun

Ga je liever op de relaxte toer? Kom dan uitwaaien op Terschelling, of geniet van een Zeeuwse zomer aan het Veerse Meer. Nieuwe vrienden maken, gekke spellen doen, zwemmen in het zoute water… Een CrossRoads strandvakantie is de perfecte combinatie van zon, zee en strand!

Bekijk aanbod
Creatief

Creatief

Als je geen genoeg kunt krijgen van je artistieke hobby, dan zijn de creatieve kampen van CrossRoads echt iets voor jou! Schrijf van a tot z je eigen nummer en ga uit je dak tijdens de muziekweek, of overwin je plankenkoorts met theaterteam Switch.

Bekijk aanbod
Zeilen

Zeilen

De wind bolt het zeil, dat wit afsteekt tegen de stralend blauwe lucht. Je voelt druk op het roer, zet de zeilen nóg iets strakker, kruipt nóg iets scherper aan de wind en gaat nóg een tikkeltje schuiner... Zet je schrap voor het zeilaanbod van CrossRoads! Het maakt niet uit of je net begint of al veel ervaring hebt, onze schippers kunnen je de fijne kneepjes van het vak bijbrengen.

Bekijk aanbod
Wandelen

Wandelen

Wandelen is dé manier om volop te genieten van een mooie omgeving: van weidse uitzichten op de top van een berg tot de kleinste bloemetjes langs het pad. Wandelen is ook heerlijk ontspannend. Even niets anders hoeven dan de ene voet voor de andere zetten en je gedachten de vrije loop laten. Dit jaar organiseert CrossRoads Vakanties diverse wandelvakanties, in samenwerking met Amarant Reizen . Maak kennis met de Franse en Spaanse Pyreneeën, of ontdek drie heel verschillende nationaal parken in het zuiden van La France. Zoek je graag de grens op van je eigen kunnen, ga dan op munrobagging avontuur in de Schotse Hooglanden.

Bekijk aanbod
Natuur & Cultuur

Natuur & Cultuur

Ontdek het beste van twee werelden: de natuur & cultuur reizen van CrossRoads combineren de rust en ruimte van een prachtige omgeving met sightseeing in een bijzondere stad. Avontuurlijk ontspannen in de Franse Alpen, Italiaans sfeerproeven in Ligurië, of wegdromen in de Spaanse zon… Keuze genoeg!

Bekijk aanbod
Kampeertrektocht

Kampeertrektocht

Van uitgestrekte nationale parken tot bijzondere steden bomvol cultuur: nergens zie je zoveel van een land als tijdens een CrossRoads kampeertrektocht. Rondtrekkend met een tentje leef je dicht bij de natuur, ontwaak je te midden van fluitende vogels en geniet je ’s avonds van een schitterende sterrenhemel. We trekken van camping naar camping om zoveel mogelijk van een land te kunnen zien. Soms wordt in het wild gekampeerd. De reisleiding heeft een globale route uitgestippeld, maar daarbinnen is alle ruimte voor eigen initiatief, zodat je met elkaar de mooiste plekjes kunt ontdekken!

Bekijk aanbod
Huttentrektocht

Huttentrektocht

Houd je van bergwandelen en wil je, eenmaal boven, niet meer naar beneden? Ga dan mee met een huttentrektocht. Ontdek de Silvretta en de Verwall in Oostenrijk, of neem een kijkje bij de gletsjers op de Oostenrijks-Italiaanse grens. Met de bagage op de rug lopen we van hut naar hut en leggen pittige afstanden af. Majestueuze bergtoppen, lieflijke alpenweiden en prachtige panorama’s: dit is genieten in zijn meest pure vorm.

Bekijk aanbod
Bushcraft

Bushcraft

Wat is er mooier dan genieten van de ongerepte natuur? Maak de oermens in je wakker en leer overleven in ’t wild! Bouw een bivak in het bos, kook culinair op een houtvuurtje en vervaardig met je blote handen de prachtigste voorwerpen uit hout. De reizen worden georganiseerd in samenwerking met bushcraft expert Siegurd van Leusen .

Bekijk aanbod