Over CrossRoads

Zeg je CrossRoads Vakanties, dan zeg je avontuurlijke en actieve vakanties mét inhoud! Voor iedereen tussen de 9 en 29 jaar oud. Samen geloven, ook tijdens je vakantie, dat is de kracht van CrossRoads! Of je nu zin hebt om met de wind in je haren op het Sneekermeer te zeilen, te wildkamperen in Noorwegen, te relaxen in de Franse zon, of een swingende muziekweek mee wilt maken… Er zit altijd wel een reis in ons aanbod waar je hart sneller van gaat kloppen!

Wat maakt CrossRoads nu zo CrossRoads?

Avontuurlijk en actief – Op reis met CrossRoads betekent op naar het avontuur! Onze reizen en kampen zijn sportief, actief en creatief. Beklim Schotse bergen, ga los bij een theaterworkshop, zing de kelen schor bij een kampvuur, of bedwing de golven met je surfboard… Bij CrossRoads verveel je je nooit. Met elkaar doen we de naam ‘Actieve Vakanties’ eer aan!

Christelijke reizen – We organiseren niet zomaar vakanties, maar vakanties met inhoud! We vinden het belangrijk dat er tijdens jouw vakantie tijd is om samen na te denken over wat geloven voor jou betekent. Of je God nu al goed kent of (nog) niet. CrossRoads is niet verbonden aan een kerkelijke stroming. Samen zoeken we naar wat ons samenbindt en wat we van elkaar kunnen leren. Juist die inhoudelijke kant maakt de reizen van CrossRoads zo bijzonder!

Oog en oor voor jou – Elke vakantie heeft twee of meerdere vrijwillige reisleiders. Zij worden zorgvuldig uitgezocht en getraind. De reisleiding zorgt ervoor dat de vakantie goed voorbereid wordt en inhoudelijke diepgang heeft. Maar vooral: dat er oog en oor is voor jou. Als je vragen hebt of dingen wilt delen, staan ze voor je klaar. Reisleiders zien om naar jou, en we hopen dat jij omziet naar je medevakantiegangers. Met elkaar maken we er een onvergetelijke vakantie van!

Kleine groepen – Er gaan maximaal 25 deelnemers mee per kamp of vakantie. We houden de groepen bewust klein, zodat je elkaar echt leert kennen en er persoonlijke aandacht is voor elke deelnemer. Ook maakt het de groepen lekker flexibel, wat ook zeker niet onbelangrijk is bij bijvoorbeeld kampeertrektochten in het buitenland! Bij de buitenlandreizen werken we niet met dichtgetimmerde reisprogramma’s, zodat we rekening kunnen houden met de wensen van de groep. Met elkaar kijken we hoe we de dagen invullen.

Voor tieners en twintigers – Of je nu brugpieper-in-spé bent of al student-af: er zit ongetwijfeld een leuke reis voor jou in ons reisaanbod. We hebben verschillende leeftijdscategorieën, zodat je gezellig met je leeftijdsgenoten op stap kunt gaan. Voor je het weet heb je er nieuwe vrienden bij!

Levensveranderend?! – Eén ding staat vast: met CrossRoads Vakanties ga je een bijzondere ervaring tegemoet! Dat vinden we niet alleen zelf, maar dit krijgen we ook terug van onze deelnemers. Een vakantie vol sportieve en knotsgekke activiteiten, diepgaande gesprekken en hilarische momenten. Een vakantie waarin je ontdekt wie jij bent en wie God is. Een reis die misschien wel levensveranderend is?!

Wie zijn wij? Ontmoet het team van CrossRoads Vakanties 

Elke dag doen wij ons uiterste best om jou de mooiste tijd van het jaar te geven! We zijn een klein, enthousiast team met een hart voor God en een passie voor actieve reizen. Wanneer zijn wij het gelukkigst? Als jij een onvergetelijke vakantie hebt gehad waarin je niet alleen anderen maar ook Jezus beter hebt leren kennen. Daar zetten we ons elke dag vol energie voor in! Maar we worden ook blij van onze fantastische reisleiders, de lekkere koffie op kantoor en natuurlijk als het weer 13.00 uur is. Dan roept een collega ‘HAPPUH!’, laten we de werkdrukte even achter ons en verorberen we onze lunch. Onder het genot van goede grappen en mooie gesprekken. Wij zeggen: droom weg bij onze leukste bestemmingen en we zien je graag bij CrossRoads Vakanties!

Meer weten?

Heb je vragen, of wil je meer informatie over CrossRoads Actieve Vakanties? Neem dan contact met ons op, via info [at] crossroadsvakanties.nl of +31 (0346)-212897 (optie 2). Of kijk op onze pagina met algemene informatie.