Nieuws ← Bekijk al het nieuws

Avontuurlijk genieten in de Franse Alpen

GOPR1373

Actief & avontuur, durf jij het aan in een relaxed ontspannen omgeving. Een leuke tip voor jouw komende vakantie!

In de Franse Alpen ligt een mooi plekje waar je met ons kan verblijven om avontuur en cultuur te ontdekken. Sportief erop uit; raften, mountainbike, hiking en ook relaxen, kasteel bezoek, zonnig terras opzoeken in een Frans stadje. Kortom een mooie tijdsbesteding. Met wie:

Seth%20Leenman.jpgSeth Leenman, 23 jaar jong en tweedejaars HBO student bedrijfsmanagement.

Naast deze opleiding heb ik het voorrecht om parttime te werken bij een van de grootste energieleveranciers van Nederland. Ook ben momenteel druk bezig om mijn eerste bedrijfje te starten. Waarom ga ik als leider mee op vakantie? Ik vind onwijs tof om samen met mensen op te trekken, samen erop uit en het avontuur aangaan! Dit samen met een goed gesprek en delen in geloof maakt mij wie ik ben. Outdoor en sporten dat is het geen waar ik energie van krijg en ook ik ben regelmatig de fiets vinden. Naast dit alles houd ik van koken en vind het heerlijk om voor mensen te zorgen! Wil jij dit met ons mee maken? Schrijf je snel in en wie weet spreek ik je in de Franse Alpen…

 

Tasmara%20Stigter.jpgTasmara Stigter, 28 jaar en werkzaam als docent in het middelbaar onderwijs

Hobby's; volleybal, mountainbike, toneel en genieten van mensen om me heen. Daarnaast geloof ik in een almachtige God, wie ik graag nog beter leer kennen. Genieten in de natuur, goede gesprek bij een kampvuur.

Oftewel ga met ons mee naar de Franse Alpen!

← Bekijk al het nieuws