Nieuws: CrossRoads wordt Amarant Jongerenreizen!

We hebben groots nieuws! CrossRoads wordt in een nieuw jasje gestoken. Onze reizen worden nóg stoerder en avontuurlijker. En… we krijgen een andere naam. CrossRoads heet vanaf 2018 Amarant Jongerenreizen!

Beschrijving

Waarom deze naamsverandering?

Al jarenlang werken we op kantoor samen met Amarant Reizen. In de praktijk zijn we al praktisch een tweeling: met hetzelfde team werken we aan avontuurlijke reizen voor volwassenen (Amarant) en jongeren (CrossRoads). Wat leek het ons tof om hier één organisatie van te maken! Na 25 jaar intensieve samenwerking was dit voor ons dan ook een logische stap. Als we onze krachten bundelen kunnen we nog betere vakanties organiseren. Ook kunnen we ons zo helemaal focussen op onze kern: het avontuur opzoeken, met elkaar en met God!

Wat betekent dat voor mij?

Met een Amarant Jongerenreis ga je net zo’n onvergetelijke zomer tegemoet als je van CrossRoads gewend was. Oftewel:

  • Back to the basics: niet voor watjes!
  • Actief je geloof beleven
  • Avontuurlijk en onvergetelijk

We bieden de Amarant Jongerenreizen aan vanaf 15 jaar. Met nog meer nadruk op outdoor, avontuur en het buitenland. Maar met dezelfde visie en identiteit: jongeren uitdagen om een levende relatie met God aan te gaan, door middel van een actieve vakantie. We dare you to move! 

Ben je onder de 15 jaar? Dan moet je helaas nog even wachten voor je met een Amarant Jongerenreis mee mag. We hebben de keuze gemaakt om ons te richten op 15-plussers en het buitenland. Eerlijk is eerlijk: we vinden dit ook jammer, want wat hebben we genoten van jullie kampverhalen en foto’s! Maarhé, we hopen zeker geen afscheid van je te nemen. Graag zien we je over een (paar) jaar terug bij een Amarant Jongerenreis!

Waar kan ik hier meer over lezen?

In december komt onze gloednieuwe Amarant-reisgids uit. Hierin lees je hier meer over onze plannen en zie jij weer ons aanbod voor volgend jaar. Houd de brievenbus dus in de gaten en vraag de gids alvast gratis aan. Zodra ons reisprogramma online staat zul je automatisch doorgelinkt worden naar de website van Amarant Reizen. Heb je vragen of andere opmerkingen? Bel ons dan gerust, via 0346-212897. We zijn ook benieuwd naar jouw feedback op deze verandering en horen graag van je!